1. Vakkundige montage
  2. Gewenste temperatuur
  3. Snelle levering

Airco Houten

Hoe klinkt het volgende u in de oren: de temperatuur is altijd aangenaam in uw woning of bedrijf in Houten. Uw airco doet z’n werk: het energiezuinig koelen én verwarmen van uw ruimte. Daarnaast wordt de lucht ook nog eens constant gefilterd. Zo’n gecontroleerd binnenklimaat woont en werkt toch wel lekker. Klinkt dit goed? Kijk dan eens in het assortiment van De Limiet Airco. Hier vindt u topkwaliteit airconditioning van A-merken. Laat ook uw airco-installatie in Houten over aan deze gecertificeerde vakmensen, net als onderhoud en service. U bent dan altijd verzekerd van een goed werkende airco. Lees meer of vraag direct uw offerte aan.

Offerte aanvragen

Airco Houten

Verwarmen met uw airco

De uitvinding van airconditioning is inmiddels meer dan 100 jaar geleden. In de loop van de tijd is de klimaattechniek steeds verder doorontwikkeld. Zodoende kunt u tegenwoordig bij u in Houten airco laten plaatsen die niet alleen kan koelen, maar ook verwarmen. Dankzij hypermoderne invertertechniek is uw airco tegelijk een warmtepomp, die warmte uit de buitenlucht onttrekt en naar binnen afvoert. Dat is erg gunstig wanneer u van het gas af wilt (en wie wil dat nou niet met de gasprijzen van tegenwoordig).

Welke airco kopen in Houten?

U kunt gewoon in Houten blijven om airco te kopen. Onze producten zijn namelijk te bestellen in onze handige webshop. Hier vindt u verschillende soorten airconditioning van diverse A-merken, zoals Daikin airco’s en Mitsubishi airco’s. We werken vooral met (multi) split airco’s en mobiele airco’s. Split airco’s hebben een binnen- en buitenunit, die samenwerken bij het aan- en afvoeren van warmte. Bij multi split airco’s zijn meerdere binnenunits op 1 buitenunit aangesloten. Hiermee kunt u met een enkele airco-installatie bij u in Houten meerdere ruimtes verkoelen of verwarmen.

Airco-installatie, -onderhoud en -service

Laat uw airco in Houten alleen installeren door iemand met de juiste certificaten. Tenzij het gaat om een mobiele airco of de speciale Quick Connect-uitvoering. De TCL TAC-12 Quick Connect is een moderne split-airco met alles erop en eraan. De koelleiding is voorgevuld en hoeft niet gevacumeerd te worden. Vandaar dat u deze airco zelf kunt installeren bij u in Houten. Laat deze klus voor alle andere airco’s over aan onze STEK- en F-gassen-gecertificeerde vakmensen. Ook service en onderhoud nemen we graag voor onze rekening. Door uw airco regelmatig te controleren en reinigen, zorgen we dat deze voor lange tijd goed blijft werken.

Neem contact op met uw airco-specialist

We zitten met ons bedrijf in Vianen en kunnen vliegensvlug in Houten zijn voor airco-installatie. We streven ernaar om de vakkundige montage binnen twee weken na uw aankoop te realiseren. Vanaf dan heeft u altijd een fijne temperatuur in huis of op de zaak. Heeft u vragen over airco-installatie in Houten of over iets anders in ons vakgebied? Neem contact op met uw airco-specialist via de gegevens onderaan deze pagina. Wellicht kunt u ook het antwoord vinden tussen de veelgestelde vragen. Bent u klaar voor een beter binnenklimaat en energiebesparing? De Limiet Airco staat voor u klaar!

Offerte aanvragen