1. Vakkundige montage
  2. Gewenste temperatuur
  3. Snelle levering

Airco IJsselstein

Als we nu vertrekken, zijn we binnen 10 minuten tot een kwartier bij u in IJsselstein om een airco te installeren. De Limiet Airco is namelijk vlakbij u in Vianen gevestigd. Welke airco kunnen we voor u meenemen? Wordt het een mobiele airco, split-unit of multisplit? We helpen u graag bij het maken van uw keuze. Eén ding weet u alvast: uw woning of bedrijfspand in IJsselstein is met airco van De Limiet aangenaam te verkoelen en gasloos te verwarmen. Terwijl u geniet van het beste binnenklimaat bespaart u op de energierekening. Dat klinkt goed, toch?

Offerte aanvragen

Airco kopen in IJsselstein?

Wordt u wel eens vreemd aangekeken wanneer u vertelt dat u airco wilt kopen in IJsselstein? Dat is goed voor te stellen, want het beeld leeft nog steeds dat airco slechts iets is voor in warme landen. Toch kan het ook in Nederland behoorlijk broeierig worden. Al is dat maar enkele dagen of weken per jaar, we zijn doorgaans maar wat blij met de koele lucht tijdens het werken, sporten of ontspannen. Ook wanneer het niet zo heet is in IJsselstein, speelt airconditioning een belangrijke rol in klimaatbeheersing. Een paar graden koeler of warmer kan al wonderen doen voor uw energieniveau. Bovendien filtert uw airco de lucht en voert het apparaat verse lucht aan van buiten.

Uw airco als verwarming

Zijn de gasprijzen ook zo gestegen in IJsselstein? Met airco van De Limiet haalt u daar de schouders voor op. Met een druk op de knop verandert uw airco-installatie in een warmtepomp met hoog rendement, waardoor de gaskraan dicht kan blijven. Dit is mogelijk dankzij de moderne invertertechnologie, die vrijwel iedere airco inmiddels herbergt. Wat deze technologie simpel gezegd doet is het omdraaien (inverteren) van de werking van de airconditioning. In de koelstand wordt warmte uit de binnenlucht naar buiten afgevoerd. Tijdens het verwarmen gebeurt dit precies omgekeerd. Zelfs wanneer het buiten vriest kunt op deze manier uw woning of bedrijfspand in IJsselstein met airco verwarmen.

Vertrouwde kwaliteit

Als u bij u in IJsselstein airco laat installeren, dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van hebben. Wij doen er alles aan om de kwaliteit voor u te waarborgen. Zo bieden we een installatieservice, waarbij onze ervaren en gecertificeerde installateurs de airco bij u in IJsselstein vakkundig komen plaatsen. Door ook het onderhoud en de service aan ons over te laten, heeft u altijd een schone en goed werkende airco. De airco’s zelf zijn gegarandeerd van topkwaliteit. We werken uitsluitend met A-merken als Daikin, Mitsubishi, LG en Panasonic. Kan het nog zekerder? Jazeker! U krijgt bij ons standaard 2 jaar garantie op de werking van de airco. De zekerheid van kwaliteit is dan ook voor veel mensen in IJsselstein reden om airco te kopen bij De Limiet airco.

Airco in IJsselstein laten installeren

Wilt u er zeker van zijn dat uw airco juist wordt geïnstalleerd, maak dan gebruik van onze montageservice. De installateurs in ons netwerk zijn allen STEK-gecertificeerd en bevoegd om te werken met F-gassen. We bieden verschillende opties voor het monteren van de airco bij u in IJsselstein. U kunt bijvoorbeeld de prijs drukken door diverse voorbereidende werkzaamheden alvast uit te voeren. Lees er hier meer over.

Neem contact op voor airco in IJsselstein

Wat uw wensen ook zijn wat betreft airco in IJsselstein, De Limiet Airco is uw specialist. Maak een geïnformeerde keuze in onze overzichtelijke webshop. Indien op voorraad wordt binnen 2 á 3 dagen uw airco in IJsselstein afgeleverd. Kiest u voor onze installatieservice, dan staat uw installateur doorgaans binnen 2 weken bij u op de stoep. Neem voor al uw vragen en deskundig advies gerust contact met ons op. Gaat u ook voor een beter binnenklimaat en energiebesparing? De Limiet Airco staat voor u klaar!

Offerte aanvragen