1. Vakkundige montage
  2. Gewenste temperatuur
  3. Snelle levering

Airco Nieuwegein

Het is de hoogste tijd voor een stap vooruit in energiezuinigheid en gebruiksgemak. Weg met die centrale verwarming en hoge gasrekening! Dat klinkt als een sprookje, maar het kan echt. Hoe dan? Door bij u in Nieuwegein airco te laten installeren door De Limiet Airco. Wij leveren en installeren moderne airco’s die kunnen koelen én verwarmen! Kijk maar eens in onze webshop met airco’s die u eenvoudig online kunt bestellen. Extra handig: wij werken met een team van gecertificeerde vakmensen die uw airco-installatie in Nieuwegein volledig kunnen verzorgen. Meer weten? Neem direct contact op of lees hieronder verder.

Offerte aanvragen

Airco Nieuwegein

Airco en warmtepomp ineen

Een airco voor verkoeling in de zomer, een cv-installatie en/of kachels voor verwarming in de winter. Dat is de klassieke verdeling van klimaattechniek in huis. Met de huidige ontwikkelingen op airco-gebied is dat snel verleden tijd. Laat u nu in Nieuwegein uw airco door ons plaatsen, dan heeft u meteen ook een warmtepomp in huis. Waar u die moet laten, vraagt u? Nergens, want uw airco ís uw warmtepomp! Onze topkwaliteit airco’s kunnen namelijk koelen en verwarmen, dankzij de revolutionaire invertertechnologie. De werking van uw airco-installatie in Nieuwegein wordt hiermee simpel gezegd omgedraaid: in plaats van warmte van binnen naar buiten te verplaatsen, haalt de warmtepomp de warmte naar binnen. Zo kunt u van het gas af en heeft u het hele jaar door de perfecte binnentemperatuur.

Welke soorten airco’s zijn er?

Bij De Limiet Airco hebben we een ruim assortiment met diverse soorten airco’s. Wilt u een airco vanuit Nieuwegein bestellen en direct zelf kunnen plaatsen, kies dan voor een mobiele airco. Deze kan koelen tot 85 m³ en verwarmen tot 65 m³. Handig voor bijvoorbeeld op zolder of in een klein kantoor. Verder vindt u in ons assortiment diverse soorten split en multi split airco’s. Een split airco bestaat uit een buitenunit en een binnenunit. Multi split airco’s hebben een buitenunit met twee of meer binnenunits. Dat is erg handig wanneer u met één airco-installatie in Nieuwegein meerdere ruimten wilt verkoelen of verwarmen.

Modern bedieningsgemak

In een wereld van connected apparaten kan de airco natuurlijk niet achterblijven. De meeste van onze airco’s, zo niet allemaal, zijn dan ook met wifi aan uw smartphone te verbinden. Op weg terug naar uw huis in Nieuwegein kunt u de airconditioning alvast aanzetten. Eenmaal thuis is het er al lekker warm of koel. Bij sommige airco’s is de wifiverbinding optioneel, maar dan zit er altijd nog een afstandsbediening bij. U hoeft in ieder geval nooit op te staan om uw airco te bedienen. Een bijkomend voordeel van de connectie met een app: u heeft altijd inzicht in hoeveel energie uw airco in Nieuwegein verbruikt. Zo ziet u met eigen ogen hoe energiezuinig het apparaat is.

Energiezuinige airco’s van A-merken

Wij komen graag bij u in Nieuwegein om uw airco-installatie te verzorgen. Wat we liever niet doen is uw airco repareren. Natuurlijk doen we dat wanneer het nodig is, maar we zorgen liever dat dit niet hoeft. Daarom verzorgen we ook graag het onderhoud en de airco-service in Nieuwegein voor u. Door uw airconditioning regelmatig schoon te maken (en zonodig jaarlijks te keuren) zorgen we dat deze altijd goed werkt. In de eerste plaats moet de airco natuurlijk van topkwaliteit zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken als Daikin, Mitsubishi, LG en MCL.

Airco-installatie nieuwegein: neem contact op

Wist u dat airco-installatie in Nieuwegein en de rest van Nederland uitsluitend door een gecertificeerde monteur gedaan mag worden? Dat heeft te maken met de vloeistoffen en gassen waarmee gewerkt wordt. Onze monteurs zijn STEK- en F-gassen-gecertificeerd. Tijdens de installatie van de airco in Nieuwegein houden ze een scherp oog op de veiligheid van de monteur en de eindgebruiker en op het milieu. Nadat u uw airco heeft besteld, wordt deze doorgaans binnen 2 weken geplaatst. Bent u ook toe aan een stap vooruit in energiezuinigheid en gebruiksgemak? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens, of vraag uw vrijblijvende offerte aan. Uw binnenklimaat is bij ons in goede handen.

Offerte aanvragen