1. Vakkundige montage
 2. Gewenste temperatuur
 3. Snelle levering

Airco Utrecht

Wilt u het hele jaar door genieten van een fijn binnenklimaat? Laat bij u in Utrecht airco installeren door De Limiet Airco. U bent dan verzekerd van topkwaliteit producten en vakkundige montage. In onze webshop vindt u alle soorten airco’s zoals multi split airco’s, mobiele airco’s en een speciaal Quick Connect-model. Met A-merken als Daikin, LG en Mitsubishi laat u een betrouwbare airco plaatsen in Utrecht. Wij helpen u het juiste product te vinden voor uw doeleinden. Wanneer dat gelukt is komen we desgewenst binnen twee weken uw airco-installatie in Utrecht verzorgen. Neem contact op of bestel direct uw airco in onze webshop.

Offerte aanvragen

Airco Utrecht

Verwarmen en verkoelen

Eén airco-installatie bij u in Utrecht kan zorgen voor verkoeling tijdens warme dagen en warmte tijdens koude dagen. Veel moderne airco’s kunnen namelijk ook als verwarming fungeren. Dit geldt voor alle split-, multisplit- en mobiele airco’s in ons assortiment. Laat u door ons een van deze airco’s in Utrecht installeren, dan heeft u direct een lucht-lucht warmtepomp. Nu kunt u dus echt altijd genieten van de juiste temperatuur, zonder dat u nog langer gas hoeft te gebruiken. Hoe dat kan? Dat hebben we te danken aan de prachtige invertertechnologie.

Invertertechnologie

Kiest u ervoor een split airco of multi split airco bij u in Utrecht te laten plaatsen, dan is de kans groot dat deze voorzien is van invertertechnologie. De werking van uw airconditioning in Utrecht wordt door deze technologie omgekeerd (geïnverteerd, inverted). De binnenunit van een airco onttrekt warmte aan de binnenlucht en blaast de afgekoelde lucht weer de ruimte in. De warmte wordt afgevoerd naar de buitenunit, die het de buitenlucht inblaast. De invertertechnologie zorgt dat dit proces wordt omgekeerd. Nu haalt de buitenunit warmte uit de buitenlucht en geeft dit door naar binnen. Dit werkt zelfs wanneer de buitentemperatuur onder nul ligt.

De airco met uw stem bedienen

Moderne airco’s zijn van alle gemakken voorzien. Laten we eens een willekeurige airco, die u vanuit Utrecht kunt kopen, nader bekijken. We draaien het rad, de spanning stijgt maar we houden het hoofd koel … het wordt de Panasonic Split Airco -KIT- FZ50-WKE. Het eerste wat we zien is de optie voor wifi via de accessoire CZ-TACG1. Deze maakt het mogelijk om tot 200 units te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud app. Hiermee kunt u de airco-units met uw smartphone of zelfs uw stem bedienen! Verder zal niemand in Utrecht van uw airco last hebben, want deze is fluisterstil. Ook is de airco superzuinig bij het koelen én verwarmen, maar dat geldt voor alle airco’s die wij plaatsen in Utrecht en omgeving.

Airco-installatie Utrecht

Wist u dat het installeren van (multi) split airco’s uitsluitend door een gecertificeerde monteur mag worden gedaan? De Limiet Airco kan uw airco-installatie in Utrecht volledig verzorgen. We werken met een team zelfstandige F-gassen- en STEK-gecertificeerde vakmonteurs. Zij kunnen allen op een verantwoorde manier omgaan met koudemiddelen. Tijdens de airco-installatie in Utrecht letten zij op veiligheid voor de monteur, de eindgebruikers en het milieu. Wilt u liever een airco kopen vanuit Utrecht en deze zelf plaatsen, kies dan voor een mobiele airco. Houd hierbij wel in de gaten dat deze wat minder capaciteit hebben dan (multi) split airco’s.

Zelf uw airco installeren

Wij hebben één split airco in ons assortiment, die speciaal is ontwikkeld voor technisch aangelegde thuisklussers: de TCL Quick Connect. Alle benodigdheden worden meegeleverd. Met de uitgebreide montagehandleiding verzorgt u zelf uw airco-installatie in Utrecht. De koelleiding is voorgevuld met het milieuvriendelijke koudemiddel R32, waardoor de airco na installatie niet gevacumeerd hoeft te worden.

Airco plaatsen in Utrecht? Vraag uw specialist

Het hele jaar door schone lucht van aangename temperatuur. Dat wilt u toch ook? De Limiet Airco is uw airco-specialist in Utrecht en omgeving. Vanuit Vianen leveren we topkwaliteit airco’s, die geplaatst worden door onze vakkundige installateurs. Ook service en onderhoud van uw airco in Utrecht kunnen wij verzorgen. Meer weten? Vraag uw vrijblijvende offerte aan of stel uw vraag via onderstaande contactgegevens.

Offerte aanvragen


 

Veelgestelde vragen
 

 1. Wat voor soort airco's biedt De Limiet Airco in Utrecht aan?
  De Limiet Airco biedt diverse soorten airco's aan, waaronder multi split airco's, mobiele airco's en het Quick Connect-model, met merken als Daikin, LG en Mitsubishi.
   

 2. Kan een airco van De Limiet Airco in Utrecht zowel verwarmen als koelen?
  Ja, de meeste airco's van De Limiet Airco in Utrecht kunnen zowel verkoelen tijdens warme dagen als verwarmen tijdens koude dagen dankzij invertertechnologie.
   

 3. Wat is invertertechnologie en hoe werkt het?
  Invertertechnologie keert het normale airco-proces om, waarbij warmte van buiten wordt gehaald en naar binnen wordt gebracht, zelfs bij buitentemperaturen onder het vriespunt.
   

 4. Kan ik een airco vanuit Utrecht op afstand bedienen?
  Ja, sommige airco's, zoals de Panasonic Split Airco -KIT- FZ50-WKE, kunnen via wifi worden bediend met een smartphone of stem.
   

 5. Zijn de airco's van De Limiet Airco in Utrecht stil en energiezuinig?
  Ja, alle airco's die we in Utrecht plaatsen, zijn fluisterstil en zeer energiezuinig bij zowel koelen als verwarmen.
   

 6. Mag ik zelf een (multi) split airco installeren?
  Nee, (multi) split airco's mogen alleen worden geïnstalleerd door gecertificeerde monteurs.
   

 7. Welke airco is geschikt voor thuisklussers om zelf te installeren?
  De TCL Quick Connect is speciaal ontwikkeld voor technisch aangelegde thuisklussers en wordt geleverd met een uitgebreide montagehandleiding.
   

 8. Moet ik na installatie de airco nog vacumeren?
  Nee, de airco's van De Limiet Airco in Utrecht zijn voorzien van voorgevulde koelleidingen met het milieuvriendelijke koudemiddel R32, zodat vacumeren niet nodig is.
   

 9. Biedt De Limiet Airco ook onderhoudsservice voor airco's in Utrecht?
  Ja, De Limiet Airco biedt ook service en onderhoud voor uw airco in Utrecht en omgeving.
   

 10. Hoe kan ik een offerte aanvragen of contact opnemen met De Limiet Airco?
  U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen of uw vraag stellen via de contactgegevens op hun website vanuit Vianen.